Nyt

Følg med i hvad der sker omkring datavisualisering

Blue Visuals indgår samarbejde med breakoutimage A/S

4th oktober 2016 / 7:35 AM

Blue Visuals har indgået en ny, spændende partneraftale med breakoutimage A/S. Aftalen omhandler udvikling og markedsføring af platformen Grid Optimizer.

Grid Optimizer er en cloudbaseret dataaggregerings-service, der muliggør lynhurtig real-time udtræk og processering af data fra en lang række forskellige kildesystemer. Via en avanceret datamodel og et simpelt, åbent API kan disse data, ligeledes real-time, stilles til rådighed for bl.a. mobile applikationer. Platformen er specielt rettet mod forsyningsselskaber og teleindustrien, som f.eks. el- og fiberleverandører, hvor geografiske data er centrale. Grid Optimizer lanceres ultimo 2016.

breakoutimage A/S er en veletableret service- og softwareleverandør til forsynings- og teleindustrien og har som autoriseret GE-partner og distributør af bl.a. SmallWorld et indgående kendskab til industriens anvendelse af GIS-data. I Blue Visuals ser vi Grid Optimizer som en yderst spændende mulighed for at applicere vores datavisualiseringsservices på et nyt område og glæder os til samarbejdet med breakoutimage, som vi kender godt fra tidligere projekter.

Lanceringen af Grid Optimizer bliver samtidig introduktionen af Blue Visuals’ nye visualiseringsplatform BV Generic Visualization Platform.

Læs meget mere om Grid Optimizer inden længe her på siden, på www.gridoptimizer.com og på www.breakoutimage.dk.

Kontakt os

og lad os hjælpe dig til et bedre overblik