Klipfolio er blandt de bedste og mest fleksible dashboard-platforme på markedet. Som Klipfolio Partner har vi et indgående kendskab til platformen og er altid ajour med de nyeste muligheder. Vi varetager alt lige fra dataintegration og opsætning af dashboardet til administration af brugere og betaling af jeres abonnement. Desuden har I som Klipfolio-kunde via Blue Visuals mulighed for at opnå rabatter på flere tilvalgsservices.

Overblik over jeres data

Elegante, responsive dashboards giver overblik over forretningen på alle typer enheder.

Klipfolio er en multi-device platform til opbygning af dynamiske dashboards med mulighed for opdatering i realtid. Et enkelt dashboard kan indeholde data fra mange kilder, og I kan dermed opnå et samlet billede af jeres vigtigste nøgletal – altid opdateret og altid ved hånden. Klipfolio giver desuden mulighed for at opsætte email-rapporter og downloade data, figurer eller hele dashboards, der f.eks. kan inkluderes i præsentationer eller rapporter.

Designet til desktop, tablet, smartphone og storskærm

Dashboards, der virker lige godt på alle de skærme, I anvender.

Klipfolio er designet med alle skærmtyper for øje. Opsæt f.eks. en storskærm med et dashboard i jeres kundecenter, tilgå hele applikationen fra en tablet eller anvend den mobiltilpassede version på farten fra en smartphone.

Klipfolio Partner

Klipfolio spiller sammen med de systemer, I bruger

Klipfolio kan integreres til stort set alle datakilder. Her blot nogle få eksempler på systemer, I sikkert allerede bruger flere af:

Klipfolio Partner

Kontakt os

og lad os hjælpe dig til et bedre overblik